Broil King Imperial 590
Imperial 590 från Broil King är en gasolgrill av absolut högsta klass. Med en grillyta på 5645 cm2 och 5 Dual-Tube™-brännare i rostfritt stål, kraftiga grillgaller i rostfritt stål och brännarsystem med korrugerat rostfritt stålgaller så får du en gasolgrill som levererar ett perfekt resultat varje gång.

Broil King Gasolgrill

Att investera i en Broil King gasolgrill kan kännas som en dyr affär eftersom gasolgrillar är dyrare än kolgrillar. Gasolgrillar har dock en betydligt längre livslängd så i det långa loppet är det inte så mycket dyrare än en kolgrill.

Vilken Broil King gasolgrill man ska köpa beror lite på hur man grillar och vad man vill ha ut av sin grill. En del grillar mycket, nästan varje dag och då vill man ha en grill av hög kvalitet som håller vad den lovar.

Det finns massor av Broil King gasolgrillar på marknaden i olika storlekar och med diverse funktioner och finesser. Det kan var en god ide att inte köpa en grill som har fler funktioner än vad man använder sig av när man grillar.

Då betalar man bara extra för finesser man inte nyttjar och det är onödigt. Om man ska satsa på en gasolgrill så rekommenderar vi en Broil King gasolgrill eftersom det är riktigt bra gasolgrillar av hög kvalitet. 

Broil King gasolgrill - en grill att lita på

Med en Broil King gasolgrill får man ett fantastiskt grillresultat och smaken maximeras på de livsmedel man grillar. Grillsystemet är nämligen konstruerat för att hjälpa till med just detta och man kan också tillaga nästan allt man vill på grillen.

Grillarna är framtagna med ett klart syfte om att ge användaren en stor mångsidighet när man lagar mat utomhus. Med en Broil King gasolgrill kan man få den perfekta köttbiten, fixa den härliga rotisseri grillade kycklingen och man kan också baka och göra efterrätter.

Det gör grillen till en väldigt användbar matlagningsplats ute i trädgården eller på altanen. När man väljer de här grillarna så väljer man också kvalitet och man blir belönad med ett fint grillresultat. 

Broil King har över trettio års erfarenhet av att tillverka gasolgrillar av väldigt hög kvalitet och det finns även reservdelar att köpa om grillen skulle gå  sönder. Det gör att grillen inte är designad efter något slit och släng koncept utan den är miljömedvetet framtagen. Eftersom det finns reservdelar betyder det också att man har sin grill under väldigt många år.

Broil King gasolgrill
Broil King Regal 490
Broil King® Regal™ 490 har en grillyta 64 x 48 centimeter samt bland annat en praktiskt värmehylla i rostfritt stål. Den är även utrustad med fyra rostfria Dual-Tube™-brännare av högsta kvalitet.

Välj din gasolgrill med omsorg

En Broil King gasolgrill ska man som sagt ha under väldigt många år och det är viktigt att man väljer en grill man trivs med och som inte är för avancerad utifrån vad man ska använda den till.

Det kan vara en bra ide att se över sina grillvanor innan man bestämmer sig för vilken grill som får följa med hem. Oavsett vilken Broil King gasolgrill man väljer så kommer man att känna sig väldigt nöjd med sitt köp. 

Det finns gasolgrilar från Broil Kingl i många olika storlekar och med olika finesser, vilken man väljer är ofta en smaksak. Tänk på att grillen måste ha god plats där man väljer att placera den.

Man måste kunna jobba obehindrat och det är trevligt om det finns plats så att folk kan samlas runt grillen för att prata tillsammans med den som grillar. För att en Broil KIng gasolgrill ska hålla så länge som möjligt så är det viktigt att man tar hand om den på rätt sätt.

Det är alltid rekommenderat att man följer de skötselrekommendationer som finns och där grillen bland annat ska rengöras efter varje användning. Grillen behöver också en grundligare rengöring ibland och det är viktigt att man inte slarvar med den. Tänk också på att skydda grillen från väder och vind med ett tillhörande och passande grillöverdrag.

Grilltillbehör för att underlätta matlagningen

Det finns en hel del grilltillbehör till Broil King’s gasolgrillar och vilka man väljer att köpa beror på vilka behov man har. Det finns massor att välja mellan och alla kanske inte har behov av allt men för grillmästaren så är det en riktig skattgömma. Här finns nämligen allt från grillredskap till wokpannor och plankor. 

Tillhör man dem som älskar att laga kyckling i alla dess former så kan man testa på en kyckling stekare från Broil King. Med det här tillbehöret kan man laga den klassiska kycklingen med ölburken i botten med en fantastisk smak. Men istället för ölburken får man en twist on som man placerar kycklingen på och undertill har den en behållare som är stor nog att ersätta ölburken med. 

Vill man istället laga en smaskig pizza till fredagsmyset så kan man satsa på att köpa en pizzasten till sin gasolgrill från Broil King. Stenen hjälper till att ge en jämn värme och att undvika att pizzan utsätts för de direkta lågorna som bränner den. 

Man kan också investera i ett riktigt ordentligt set med grillverktyg till sin grill. Det finns ett stort set med bland annat en grillborste, låstång, vändare, silikon tråckel borste samt en kockkniv. Det kan kännas lite lyxigt att ha ordentliga grejer men faktum är att de underlättar en hel del att ha bra tillbehör när man lagar mat och det blir också mycket roligare. 

Missa heller inte att kolla in vårt övriga utbud av gasolgrillar från Weber, Napoleon, Mustang, Bluegaz, Metalcraft m.fl som du kan hitta här hos oss på Gasolgrill.com, ett bra pris får du alltid oavsett vilken gasolgrill som du än väljer.

Detta praktiska Rotisserie-set inkluderar motor med strömbrytare, spett, kraftiga grillgafflar, motvikt och universalfästen för 3, 4 och 5 brännarsgrillar från Broil King.