Broil King gasolgrill

Napoleon gasolgrill

När grillsäsongen närmar sig så är det många som börjar fundera på vilken grill man ska investera i. Det är en hel del att tänka på innan man bestämmer sig för vilken grill som ska få följa med hem. En gasolgrill är oftast dyrare än en kolgrill men i gengäld håller den betydligt längre vilket gör den till ett mycket bra köp.

 

Med en gasolgrill kan man grilla utan att ta hänsyn till vädret och det går betydligt fortare att få mat i magen. Med en kolgrill måste man tända på kolen och sedan vänta på den perfekta värmen innan man kan börja grilla. Med en gasolgrill är grillen klar att användas inom ett par minuter. Med en Napoleon gasolgrill får man kvalitet på köpet.

En Napoleon gasolgrill är i en klass för sig

Gasolgrillarna från Napoleon har funnits med ett tag, sedan 1976 har detta företaget som tillverkar sina gasolgrillar i Kanada, haft grill traditioner. Napoleon gasolgrill utmärker sig på så sätt att det är grillar av hög kvalitet och en design som utmärker dem och skiljer dem från andra gasolgrillar. Napoleon gasolgrill har mängder av funktioner och ger grillmästaren en möjlighet att skapa gastronomiska upplevelser för sig själv och sina vänner. 

Om man har svårt att bestämma sig för om man vill satsa på en kolgrill eller en gasolgrill så ska man välja en Napoleon gasolgrill. Många av dessa grillarna gör nämligen att man slipper välja då man kan få både en gasolgrill och en kolgrill i samma grill. Smart, smidigt och enkelt samt ett beslut mindre att ta. 

Med de flesta Napoleon gasolgrillar följer det nämligen med ett koltråg som gör att man enkelt kan välja vilken typ av grill man vill använda just då. Kol eller briketter läggs i tråget o tänds på med hjälp av en gasollåga. En röklåda för rökflis finns också i koltråget för att skapa den där röksmaken som man vill ha ibland. 

 

När man köper en Napoleon gasolgrill så köper man som sagt var en grill av hög kvalitet som håller länge. För tillverkaren är det viktigt att köparen känner sig nöjd och trygg med sitt köp av grill och de erbjuder därför marknadens bästa grill garanti på sina grillar. Det gör att man kan känna sig ännu tryggare med sitt köp av Napoleon gasolgrill.

Napoleon PRO 500-3
Napoleon PRO 500-3 är en av Napoleons mest populära gasolgrillar.
bästa gasolgrill

En gasolgrill för alla grillälskare

En Napoleon gasolgrill är tänkt att kunna användas av alla, oavsett om man är en grillmästare eller en novis på att grilla. Att grilla sin mat är glädje för många och tillverkaren av de här grillarna har tagit fasta på detta och tagit fram grillar med många möjligheter för en varierad matlagning. 

Många är bekanta med att använda kol och briketter när man grillar, det är den formen av infraröd grillning som vi känner till. Med Napoleons gasolgrillar kan man grilla med samma princip fast med hjälp av en brännare som kallas för Sizzle zone. Det är en gasol teknik som ger samma fördelar.

Brännarna i grillen innehåller många tusen öppningar som värmer upp den keramiska ytan till den blir glödande het. Det gör att värmen tränger in i maten och och värmer upp luften runt omkring. Om man jämför den här tekniken hos Napoleon gasolgrillar så ger det ett konsekvent termiskt område som är lättare att kontrollera än glödande briketter och kol.

Tillbehör för att öka upplevelsen

För att öka upplevelsen med att grilla så finns det många tillbehör att köpa till sin Napoleon gasolgrill. För grillmästaren kan det vara kul att utmana sig själv i sitt grillande med spännande tillbehör och för nybörjaren kan det vara bra hjälpmedel. Oavsett vilket så finns det mycket att välja mellan. 

För den som tycker att knivar är viktigt när man grillar och lagar mat så finns det en hel del att välja mellan. Allt från knivar som filear till knivar som hackar lätt och enkelt. Det är viktigt att matlagningen är smidig och för att den ska vara det behöver man ha rätt arbetsredskap. Det underlättar en hel del. 

Andra tillbehör som finns är bland annat olika typer av grillredskap och grillkorgar. För att grillen ska hålla under lång tid så är det viktigt att man tar hand om den på rätt sätt och följer skötselråden. Det finns grillborste att köpa till grillen så att man kan rengöra den. Man bör rengöra grillen efter varje användning, dels mår den bra av det och det känns fräschare att börja grilla nästa gång om den är rengjord. 

Det finns även tillhörande grillöverdrag till grillarna så att man kan skydda dem mot väder och vind. I Sverige utsätts våra grillar ofta för både låga temperatur, regn och snö och de behöver skyddas så gott det går från det. 

Sköter du din Napoleon gasolgrill rätt så kommer den att var en trogen vän under en lång tid framöver, detta gäller oavsett om du väljer en gasolgrill från Napoleon eller från något annat varumärke som exempelvis Broil King, Weber, Bluegaz, Mustang, Boretti, Metalcraft m.fl. som du också kan hitta här hos oss på Gasolgrill.com.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)