Landmann Triton maxx PTS 4.1 gasolgrill
Landmann Triton maxX PTS 4.1 är en riktigt bra och prisvärd Landmann-grill som blivit otroligt populär bland många svenskar.

Landmann gasolgrill

Efterfrågan på en kvalitativ Landmann gasolgrill ökar allt eftersom fler inser alla möjligheter och fördelar som Landmanns alla gasolgrillar har att erbjuda. Hur du kan använda dig av din gasolgrill från Landmann beror på vilken modell du väljer. 

Hur stor den är och vilka funktioner den är utrustad med. Däremot fungerar merparten lika bra som att tillaga maten inomhus.

Landmann är en välkänd tysk grilltillverkare som har varit verksamma inom sitt område sedan 1966. De började med en grill från Kanada och deras egna sortiment började med den trebenta kolgrillen. 

Med åren har deras sortiment växt allt mer och idag finns det även flera gasolgrillar att välja mellan och det finns minst sex skäl till att du kommer älska din investering i en riktigt bra Landmann gasolgrill.

En Landmann gasolgrill förhöjer alltid grillupplevelsen

  1. Maxx-Zon utgörs av en infraröd sidobrännare som kan komma upp i en temperatur på 800 °C, om man önskar det så varmt. Anledningen till att det är möjligt med just den temperaturen är för att den ska vara perfekt för grillning av kött.
  2. Cook-Zon är en annan typ av sidobrännare, med lägre temperatur för att tillaga såser och andra tillbehör till ditt grillade kött.
  3. Modulus system innebär att man kan snabbt kan alternera sin grillning genom att ta bort en rund del på grillgallret, för att exempelvis istället sätta in en grillsten eller wokpanna.
  4. PTS, som står för Power Thermal Spreading, ser till att värmen sprids jämnt över grillen. Så att man kan vara säker på att man får bra grillresultat oavsett var på grillen man placerar maten som ska grillas.
  5. Komplexa modeller där det även finns möjligheter till att fritera mat med varmluft.
  6. Flera tillbehör som gör att du kan variera din matlagning och få ännu mer nytta av din Landmann gasolgrill.
Landmann Avalon PTS+ 3.1 gasolgrill
Landmann Avalon PTS+ 3.1 är en annan av modell Landmann-grillar som tagit marknaden med storm.
En Landmann gasolgrill grillar god mat

Landmanns gasolgrillar är för alla grillälskare

Det var inte så många år sedan som de som var boende i lägenheter eller liknande hade väldigt svårt att kunna njuta av grillad mat, men då det idag finns ett mycket större utbud av olika grillar så kan i princip vem som helst njuta av att tillaga mat på en grill.

Är du osäker på vilken Landmann gasolgrill som passar dig som bäst, så finns där en smart funktion som kallas Grill Finder, på deras hemsida.

Du får svara på fem olika frågor, exempelvis var du vill grilla, för hur många personer och vilken av de fyra grilltyperna du önskar använda. Sen blir du tilldelad rekommendationer på modeller, som du sedan kan läsa om och avgöra om du håller med.

Landmann gasolgrill finns i så många olika modeller att du kommer inte ha svårt att hitta en modell som kommer vara passande för ditt boende, din semester eller om du kanske vill ta med parken emellanåt.

Hur stor du önskar beror ju även på var du tänker använda den, hur stor plats du har till din grill. Däremot finns det flera mindre modeller med olika funktioner, så du ändå kan tillaga mat på olika sätt.

Olika typer av Landmann-grillar

Landmanns gasolgrillar finns i olika grilltyper, som bland baseras efter deras storlek och användningsområde. Pantera är den typ som har de minsta modeller och är bland annat passande för att ta med till campingen, på båten eller till parken. Det finns i tre olika utföranden och alla tre modeller fungerar bra med en grillvagn, som är speciellt utformad för dessa små grillmodeller.

Rexon gasolgrill har några olika modeller att välja mellan och två av dem har Cook-Zon, där du kan tillaga tillbehör som sås och potatis. De har alla mellan tre och fyra brännare, så det kommer vara möjligt med att grilla till över sex personer.

Triton gasolgrillar är den grupp som har flest antal modeller att välja mellan. Dessa passar för grillning till mindre till större sällskap, och de har tillräckligt med funktioner för att de ska fungera som en form av utekök. 

Några modeller har dock fler funktioner än andra, till exempel MaxX-Zon och Modulus Grillgaller. Inom denna grupp hittar man alltid en Landmann gasolgrill med mängder av olika funktioner och finesser som är tilltalande för en riktig grillälskare.

FAQ Landmann Gasolgrill

Hur kan jag enkelt ta reda på vilken Landmann gasolgrill som passar mig som bäst?

Fundera till att börja med på hur mycket pengar som du vill investera i din gasolgrill från Landmann. Nästa steg i ditt beslutsfattande bör gälla vilka olika funktioner och finesser som är viktiga för dig i val av rätt gasolgrill från Landmann. 

Till sist så är det också klokt att fundera på var någonstans det är tänkt att man ska grilla på sin gasolgrill och var någonstans som man har tänkt att förvara den någonstans under tiden som den inte används. Du behöver helt enkelt vara säker på att du har gott om plats att kunna förvara din gasolgrill från Landmann.

Finns det även en bra Landmann-grill som jag både kan använda på min terrass och ta med till campingen eller parken?

En smidig Landmann-grill som fungerar lika bra att ta med ut på campinguflykten som den även är perfekt att grilla med på terrassen i huset eller på en mindre balkong i staden är Landmann Rexon PTS 3.0.

 

 

Vilka funktioner finns det på de olika Landmann-modellerna?

Funktioner och finesser varierar från produkt till produkt. Klicka dig in på den Landmann-grill som du är intresserad av för att veta mer om de funktioner och finesser som ingår.

Hur länge håller en Landmann gasolgrill

Alla Landmanns gasolgrillar är av högsta kvalitet och kommer att hålla i många år framåt. Tar du dessutom hand om din Landmann-grill på bästa vis genom att kontinuerligt och noga rengöra den efter varje användning samt även skydda den med ett bra grillöverdrag under tiden som den står utomhus och även förvarar den på ett torrt och varmt utrymme under off-season så kommer den också att hålla än längre.